Privat Leasing

Flexleasing er en finansierings form, der er tilegnet alle typer biler uden afgift.

Alt du bør at vide om Flex Leasing

Flexleasing er en finansierings form, der er tilegnet alle typer biler uden afgift.

Essentiel i finansieringsformen flexleasing er, at man betaler registreringsafgiften i små, månedlige rater i stedet for, som normalt at skulle betale 150% i registreringsafgift på én gang.

Muligheden for flexleasing blev vedtaget den 18 december 2008 med reglerne i Registreringsafgifts loven L64 og har siden været mest anvendte leasingsform til køretøjer med høj registreringsafgift.

Flexleasing fungerer på den måde, at leasingselskabet køber en bil uden afgift, der passer med de ønsker som leasingtager har. I leasingperioden registreres leasingselskabet som ejer af køretøjet imens leasingtager registreres som bruger.

Når du har fundet din drømmebil

   1. Du vælger din drømmebil.
   
   1. City Leasing opretter tilbud på bilen.
  (Omfatter udbetaling, mdr ydelse & restværdi)
   1. Leasings kontrakten udarbejdes.
  (Førstegangsydelsen betales)
   1. Kontrakten underskrives
  Efter underskrift af leasings aftale og indbetaling af førstegangsydelse kan vi klargøre køretøjet til levering. Via vores tætte samarbejdspartnere kan vi selv værdifastsætte registreringsafgiften. Det gør at vores leveringstid på vores lagerbiler kan ske fra dag til dag.

Alle vores køretøjer tilbydes med fuld Car Garantie dækning og brugtbils attest fra FDM eller Applus bilsyn.

Hvordan fungere leasing?

1.

En bil, der er mere end 36 måneder gammel, har en markant lavere beskatningsværdi, ca halvering i forhold til en ny.

2.

En bil, der importeres og har nogle år på bagen, har ofte markant mere udstyr og større motor end traditionelle nye firmabiler. Det giver dig langt større køreglæde, og virksomheden får en lavere omkostning.

3.

Langt de fleste biler nu om dage er kvalitetsbiler med lange serviceintervaller, og er kun marginalt dyrere i vedligeholdelse end en helt ny bil. For kunder, der lægger stor vægt på tryghed, kan en teknisk garanti tilkøbes.

4.

Hvis der indgås en leasingaftale for 12 måneder ad gangen, betyder det en faldende beskatningsværdi for dig, og derved lavere privat omkostning fra år til år.

5.

Ved en løbetid på 12 måneder, er sårbarheden for lovændringer langt lavere, netop set i lyset af de nye regler i forbindelse med Finansloven 2020.

6.

Virksomheden har langt større fleksibilitet, fx hvis medarbejderen stopper midt i leasingperioden.

Har du ikke fundet drømmebilen endnu?

Privat leasing

Erhvervsleasing

Ansøg om at lease hos os

Udfyld formlen herunder og så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Vil du gerne ringes op?