Erhvervs Leasing

Erhvervsleasing betyder, at firmaet betaler alle omkostningerne i forbindelse med din bil. Hvis du kører privat, så bliver du beskattet. Få alt du gerne vil vide om erhvervsleasing her på siden eller ved at kontakte os.

Hvordan fungerer erhvervsleasing?

Erhvervsleasing foregår typisk ved, at kunden finder den bil han/hun gerne vil køre i. Herefter sætter vi jagten ind for at finde den helt rigtige bil. Vi bruger vores store netværk i Tyskland, hvor bilerne er i tip top stand, med masser af udstyr.

Når du har din leasing af firmabil gennem CityLeasing.net får du oplevelsen af service når det er bedst. Vi sørger for at alle vores biler leveres med fuld servicebog, så du kan være helt sikker fra det øjeblik du beslutter dig for at vælge en erhvervsleasing på din nye bil.

Erhvervs leasing – en finansieringsform

Erhvervsleasing minder på mange måder om at leje. Det er en kontrakt, hvormed du får brugsretten til en vare, eksempelvis en bil, til en aftalt pris, til en aftalt periode med faste brugsvilkår. Kontrakten kaldes en leasingaftale og er udstedt af leasingselskabet.

Erhvervsleasing eller køb?

Når du indgår en aftale om erhvervsleasing, er det på en fast kontrakt for en nærmere fastsat periode. Leasingaftalen på en firmabil løber normalt fra 12 – 48 måneder, hvilket afspejler sig i det månedlige beløb til leasingselskabet.

Der findes to forskellige former for erhvervsleasing – det er enten finansiel erhvervsleasing eller operationel erhvervsleasing. Vi arbejder mest med finansiel leasing, det betyder, at du som leasingtager selv skal stå for restværdien af bilen når leasingperioden er udløbet.

Det er vigtigt at du sætter dig godt ind i dine behov når du skal lease en bil med erhvervsleasing. Hvor mange kilometer kører du om året, hvor meget vil du beskattes af din nye firmabil, hvor lang tid vil du køre i bilen, skal du selv sørge for at få solgt bilen efter endt leasingperiode, eller skal leasingselskabet tage sig af det hele.

Der er mange muligheder når du vil lave en erhvervsleasing, men hos Importbilen sidder vi klar til at hjælpe dig igennem de mange forskellige tilbud.

Har du ikke fundet drømmebilen endnu?

Privat leasing

Erhvervsleasing

Ansøg om at lease hos os

Udfyld formlen herunder og så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Vil du gerne ringes op?